Početna
Subota, 13.Srpnja 2024 (00:48:44) - Godina:22

Odaberite teme

O Portalu

Radio Istra u finalu izbora za dvije najprestižnije medijske nagrade u Hrvatskoj

Zanimljivosti, 18.01.2022. (07:59)

U godini u kojoj nastavlja proslavu 30. obljetnice postojanja, Radio Istra se sa svojim slušateljima i poslovnim partnerima ponovno raduje prestižnim nominacijama.

Nakon što je prošle godine osvojila Zlatni studio Jutarnjeg lista za najbolju radijsku postaju u Hrvatskoj, Radio Istra i ove godine ima svog aduta u utrci za najveću medijsku nagradu u Hrvatskoj. Popularni radijski voditelj, pjevač, glumac i zabavljač Mario Lipovšek Battifiaca u finalu je izbora Zlatni studio Jutarnjeg lista u kategoriji Najbolji radijski glas.

-Bilo je i vrime da me nominiraju. Ne znan ča su čekali do sad. Taj žiri je spor kao naša
birokracija, šali se popularni Mario i dodaje: -Škerac na bandu – baš san jako kuntenat i za nominaciju i za finale. Hvala slušateljima i hvala mojoj ekipi z Radio Istre ka je ponosna na još jedan uspjeh našega tima. Baš bi mi bilo drago da još jedan Zlatni studio dojde u Istru, jer i radio inaši slušatelji to meritaju, poručuje finalist ovogodišnjeg izbora za najbolji radijski glas u Hrvatskoj.

Mario Lipovšek Battifiaca dio je kolektiva Radija Istre od 2007. godine. Profesionalac, emotivac, zabavljač, Mario je miljenik publike. Duhovit i inteligentan, neposredan i vrlo iskren u komunikaciji, vrlo profesionalno u eteru odrađuje ozbiljne emisije, teme i razgovore, ali slušateljima donosi i ono što nam danas najviše nedostaje: obilje smijeha i zabave. A takav je izvan etera - uvijek podiže raspoloženje u kolektivu.

Za Marija se može glasati na zlatni-studio/radio-glas do 28. siječnja, ali i slanjem kupona iz priloga Studio Jutarnjeg lista. Zadnji kupon izlazi ovog petka, 21. siječnja uz Jutarnji list, a rok za slanje je 26. siječnja.

Glasanje za Večernjakovu ružu počelo je 17. siječnja. Anketa se nalazi na linku: Anketa Večernjakova Ruža, a glasati se može:

  • slanjem SMS poruke na 60 085 i upisom riječi RUZA2021 51. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (uključen PDV)
  • pozivom na broj 065 900 900 - i upisom broja kategorije (5) pa emisije (2). Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV)
  • *slanjem kupona iz priloga Ekran Večernjeg lista te iz Večernjakovih magazina – Living, Diva, Slano&Slatko i Ordinacija. Glasače očekuju nagrade.

(dp)Mobilna verzija članka

Oglasi