Početna
Srijeda, 12.Lipnja 2024 (21:36:07) - Godina:22

Odaberite teme

O Portalu

"Žene i mediji" tema ovogodišnjeg Fažana media festa

Hrvatska, 27.02.2022. (08:15)
Fažana (Foto: Saša Leković)
Fažana (Foto: Saša Leković)

Nakon prošlogodišnjeg, trećeg međunarodnog multimedijalnog novinarskog festivala koji je ugostio više od 100 novinara i novinarki te medijskih stručnja(kinj)a iz 15 zemalja, termin održavanja ovogodišnjeg izdanja Fažana Media Festa najavljuje se za period od 5. do 11. rujna.

Sad već tradicionalni termin, drugi tjedan rujna, u Fažani će biti ispunjen stručnim skupovima, ali i mnogim sadržajima vezanima za novinarstvo i medije zanimljivih i široj publici. Glavna tema bit će: ŽENE I MEDIJI / WOMEN AND MEDIA.

Festivalski program sadržavat će tematske rasprave, izložbu, projekciju dokumentarnog filma i scenske nastupe. Bit će i predstavljene knjige čije su autorice novinarke, dok će prateći program uključivati i tri glazbene večeri.

4. Fažana Media Fest, kao i do sada organiziraju Centar za istraživačko novinarstvo kao glavni organizator te Općina Fažana, Turistička zajednica Fažana i udruga Informo kao suorganizatori.

Informacije na web stranici Fažana Media Festa, upitom elektroničkom poštom ili telefonom (098-484-049)Mobilna verzija članka

Oglasi